zondag 23 december 2012

The december creation.



Het is alweer winter, de koud is al weer begonnen. Iedereen zit thuis met een kopje chocomelk en een warme dekentje kijkend naar een film. Iedereen zal zich daarin herkennen, maar de vraag is wat trek jij aan in de winter. Meestal was het voor mij al duidelijk een warme dikke jas die me heel de winter warm houdt. Maar sinds ik labaya draag is het wel anders, ik moet kijken of hij er wel bij past. En natuurlijk zegt dat niet alles, maar als je labaya draagt hoef je je zelf niet te verwaarlozen en daarom heb ik hieronder een  inspiratie outfit die je kan inspireren voor het maken van een outfit in de winter. Natuurlijk moet je niet vergeten genoeg thermo panty's en broeken eronder aan te doen, en een dikke warm trui. Zo zal je heel de winter kunnen over leven. 



Black outfit. In deze outfit zie je veel zwart, maar door de accessoires een kleurtje te geven maakt dat de outfit af.



Inspiratie van jassen die wel bij labaya staan. Ze zijn beiden te koop voor 39.95 in de winkel Mango.

vrijdag 30 november 2012

The november creation.


Het is al weer een tijdje herfst en dit is mijn eerste keer dat ik de herfst mee maak met een l'abaya aan. Ik heb vorige jaar einde januari besloten om mijn skinnyjeans, jurkjes in te ruilen voor een l'abaya hamdoulillah. In de lente en zomer was een l'abaya heel lekker luchtig, maar ik keek uit naar de winter. Hoe zal ik me dan moeten in pakken?Toch wel een jas of niet. Verschillende gedachtens gingen door me heen. Maar nu het eindelijk zo ver is valt het allemaal reuzen mee. Je moet je zelf gewoon goed inpakken door truien onder je l'abaya te dragen of er boven op. Een lekker thermo panty onder je broek. Ik kan niet meer zonder mijn l'abaya.. el hamdoulillah.




Hier boven zie je een l'abaya herfst combinatie..

En natuurlijk heb ik ook een combinatie gemaakt voor dames die nog geen l'abaya dragen.

Laat weten wat jullie ervan vinden?




woensdag 28 november 2012

'Action Seasalt body scrub.


Als ik naar de action ging was het elke keer weer mis. Ik ging speciaal voor de scrub waar ik goeie verhalen over had gehoord. Hij was keer op keer uitverkocht. Uiteindelijk na een aantal bezoekjes kreeg ik de roze variant te pakken. Ik heb hem een aantal keren gebruikt en alles klopte hij voelt erg prettig aan en hij maakte mijn huid zacht. Alleen er miste iets, ik vond hem maar niet lekker ruiken. In de eerste instantie dacht ik, dat het lag aan het feit dat ik verkouden was, maar tevergeefs later toen ik weer genezen was vond ik hem naar mijn mening nog steeds niet lekker ruiken. Ik vond het wel jammer, maar voor   1.39 mocht je niet klagen dat was geen geld.


Na één maand besloot ik weer een bezoekje te nemen aan de action en tot mijn verbazing hadden ze bijgevuld. Ik opende snel de overige variante en werd toen veroverd door de paarse variant die overheerlijk ruikt. Ik kon hem gewoon niet laten liggen, hij ruikt hemels. Ik ben helemaal weg van de geur en dat maakt de scrub helemaal compleet. Hij ruikt naar eucalyptus en rozemarijn heerlijk. 

Gebruik;
Masseer de scrub met ronddraaiende bewegingen over de vochtige huid. Daarna goed afspoelen.


Gebruiken jullie deze scrub ook? Laat dan weten wat jij ervan vindt..

 Ken je het nog niet dan moet je hem uiteraard aanschaffen. Hij is te koop bij alle action filialen voor een kleine bedrag van  1.39.

Palmolive collectie.




Na vele reclame folders af zijn te gaan, kwam ik een aanbieding tegen bij de Albert heijn. Palmolive shampoo of conditioner voor maar 0.99 cent of tewel 1 euro, natuurlijk kon ik het niet laten liggen. Ik heb toen twee shampoos gehaald en één conditior. Daarnaast ging ik langs de kruidvat en kwam ik overigens weer een aanbieding tegen van Palmolive douchegel. Kopen of toch niet? Uiteindelijk dacht ik ,laat ik mijn palmolive collectie maar compleet maken haha.

Ik koos voor twee Aroma therapy en een Palmolive Ayurituel Joyous die overigens nieuw is. Hieronder staat kort beschreven hoe die ruikt.

Palmolive Ayurituel Joyous ruikt naar Indische moerbei en lotusbloem. Met deze bijzondere geuren combinatie kan je je volledig ontspannen. De lotusbloem staat voor reinheid en compleetheid en reikt terug naar de oorsprong van alles: de godin Lakshmi stapte in het hindoeïstische scheppingsverhaal uit een lotusbloem. Ze is de godin van geluk, de geefster van rijkdom en geestelijk welzijn, harmonie en overvloed.  




Shampoo
Fresh & Volume voor normaal/Vet haar
Silky Shine effect voor normaal haar
Conditior
Milk & honey voor droog haar.

Heel de palmolive lijn ruikt geweldig. Nu hopen dat ze ook goed werken..

Heb jij een van deze producten al gebruikt? Laat hieronder dan een comment achter van wat jij ervan vond..

vrijdag 23 november 2012

Marokkaanse Magic lipstick.



Oranje - Geel - Paars - Groen - Blauw - Rood.


Ik denk dat mijn collectie nu eindelijk compleet is. Deze lipsticks zijn algemeen bekend en voornamelijk in Marokko verkrijgbaar. Je kunt ze ook vinden in islamitische winkeltjes, alleen niet in alle kleuren.
Persoonlijk vind ik de sticks echt geweldig. 

Mijn favoriete is toch wel de groene, omdat hij een licht roze tint achter laat en ik wel van lichte tinten hou. Hoe meer lagen je op doet , hoe feller de kleur. Deze lipstick is een aanrader voor mensen die het irritant vinden om steeds bij te werken, omdat deze lipstick 24 uur blijft zitten.  



Voordelen;

  • Het blijft 24 uur zitten
  • Je hoeft niet bij te werken
  • Prachtige kleur
  • Handige verpakking

Nadelen;

  • Moeilijk weg te halen
Zoals je kan zien heb ik meer voordelen dan nadelen dat komt, omdat ik tevreden ben over de lipstick. 

Hierboven zie je de kleuren resultaat.

Zoals je op de foto kunt zien geeft rood een rode kleur, en blauw geeft toch meer paars af. De overige kleuren zijn roze tinten. I love it.



maandag 22 oktober 2012

Rokken combinaties.



Heb jij het moeilijk met rokken combineren
Geen probleem. Hieronder zul je een aantal rokken combinatie tegen komen, die jou een stapje verder helpt. Enjoy.

Deze foto is inspirerend voor mij. 
Het is geen kleurencombinatie die ik snel zou overwegen, maar je moet er een eigen draai aan geven. Je kan voor een simpele combinatie gaan door de trui te vervangen voor een zwarte blouse. I love the lovely skirt.


Deze combinatie vind ik echt geweldig. De kleuren matchen heel goed met elkaar. Lekker fris en rustig. Alleen zou ik persoonlijk mijn hijaab op een simpele wijze doen. Een woord voor deze outfit; Wonderful!


                                   



Hierboven heb je twee prachtige combinaties die je kunnen inspireren om een gehele outfit te creëren. 
Laat een comment achter van wat jij ervan vindt.

Chaleyla.





LinkWithin

LinkWithin